Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-DOHvor lang tid tager det at flyve til Den Dominikanske Republik fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Punta Cana Internationale Lufthavn(Higuey). Det tager Ca. 10 timer og 20 minutter at flyve de 7755 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Punta Cana Internationale Lufthavn i Den Dominikanske Republik.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Las Américas Internationale Lufthavn (Santo Domingo). Det tager Ca. 10 timer og 30 minutter at flyve til Las Américas Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 7848 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Den Dominikanske Republik. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Den Dominikanske Republik. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Den Dominikanske Republik så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Den Dominikanske Republik.