Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-DKHvor lang tid tager det at flyve til Danmark fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Bornholm Lufthavn(Rønne). Det tager Ca. 35 minutter at flyve de 147 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Bornholm Lufthavn i Danmark.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Esbjerg Lufthavn (Esbjerg). Det tager Ca. 1 time og 5 minutter at flyve til Esbjerg Lufthavn og der skal flyves ca. 258 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Danmark. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Danmark, ligesom det heller ikke er med i bregningerne hvis dit fly bliver forsinket fra Kastrup Lufthavn. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Danmark så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Danmark.