Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-CV

Flyvetid fra Københavns Lufthavn i Danmark til Kap Verde (CV)Hvor lang tid tager det at flyve til Kap Verde fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Aristides Pereira Internationale Lufthavn(Boa Vista). Det tager Ca. 7 timer og 20 minutter at flyve de 5324 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Aristides Pereira Internationale Lufthavn i Kap Verde.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Aristides Pereira Internationale Lufthavn (Boa Vista). Det tager Ca. 7 timer og 20 minutter at flyve til Aristides Pereira Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 5324 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Kap Verde. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Kap Verde. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.