Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-CR

Flyvetid fra Københavns Lufthavn i Danmark til Costa Rica (CR)Hvor lang tid tager det at flyve til Costa Rica fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Juan Santamaría Internationale Lufthavn(San José). Det tager Ca. 11 timer og 20 minutter at flyve de 9517 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Juan Santamaría Internationale Lufthavn i Costa Rica.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Juan Santamaría Internationale Lufthavn (San José). Det tager Ca. 11 timer og 20 minutter at flyve til Juan Santamaría Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 9517 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Costa Rica. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Costa Rica. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Costa Rica så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Costa Rica.