Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-COHvor lang tid tager det at flyve til Colombia fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er El Dorado Luis Carlos Galan Sarmiento Internationale Lufthavn(Bogotá). Det tager Ca. 12 timer og 20 minutter at flyve de 9375 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og El Dorado Luis Carlos Galan Sarmiento Internationale Lufthavn i Colombia.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Puerto Rico Lufthavn (Puerto Rico). Det tager Ca. 12 timer og 45 minutter at flyve til Puerto Rico Lufthavn og der skal flyves ca. 9694 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Colombia. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Colombia. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.