Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-CI

Flyvetid fra Københavns Lufthavn i Danmark til Elfenbenskysten (CI)Hvor lang tid tager det at flyve til Elfenbenskysten fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Port Bouet Lufthavn(Abidjan). Det tager Ca. 7 timer og 55 minutter at flyve de 5791 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Port Bouet Lufthavn i Elfenbenskysten.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Port Bouet Lufthavn (Abidjan). Det tager Ca. 7 timer og 55 minutter at flyve til Port Bouet Lufthavn og der skal flyves ca. 5791 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Elfenbenskysten. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Elfenbenskysten. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.