Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-BRHvor lang tid tager det at flyve til Brasilien fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Recife/Guararapes–Gilberto Freyre Internationale Lufthavn(Recife). Det tager Ca. 11 timer og 5 minutter at flyve de 8329 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Recife/Guararapes–Gilberto Freyre Internationale Lufthavn i Brasilien.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Salgado Filho Internationale Lufthavn (Porto Alegre). Det tager Ca. 14 timer og 45 minutter at flyve til Salgado Filho Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 11270 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Brasilien. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Brasilien. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Brasilien så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Brasilien.