Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-BO

Flyvetid fra Københavns Lufthavn i Danmark til Bolivia (BO)Hvor lang tid tager det at flyve til Bolivia fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Jorge Wilstermann Internationale Lufthavn(Cochabamba). Det tager Ca. 14 timer og 15 minutter at flyve de 10919 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Jorge Wilstermann Internationale Lufthavn i Bolivia.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Jorge Wilstermann Internationale Lufthavn (Cochabamba). Det tager Ca. 14 timer og 15 minutter at flyve til Jorge Wilstermann Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 10919 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Bolivia. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Bolivia. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.