Forsiden » CPH » Flyvetid CPH-SYD via BKK

Flyvetid fra Københavns Lufthavn (CPH) til Sydney Lufthavn (SYD) i Australien via Bangkok


Hvor lang tid tager det at flyve fra Kastrup Lufthavn til Sydney i Australien via Bangkok?

Den totale distance der skal flyves fra Københavns Lufthavn til Sydney Lufthavn i Australien med mellemlanding i Bangkok er ca. 16152 kilometer.

Første flyvning er fra København til Bangkok Lufthavn. Strækningen er 8637 kilometer og med en gennemsnitsfart på omkring 800 kilometer i timen, tager det ca. 10 timer og 35 minutter. Anden flyvning er fra Bangkok til Sydney Lufthavn. Denne strækning er ca. 7515 kilometer og tager Ca. 9 timer og 30 minutter at flyve.

Dette giver til sammen den samlede flyvetid fra Kastrup Lufthavn til Sydney Lufthavn i Australien via Bangkok Lufthavn.

Resultat:
En samlet flyvetid på Ca. 20 timer og 5 minutter.
I vores beregninger er der ikke taget højde for den tid det tager at skifte fly i Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn. Der heller ikke er taget højde for at der kan være ventetid ved flyskift. Flytiden er den beregnet som den samlede tid du kommer til at sidde i et flysæde på turen til Australien fra Danmark med en mellemlandning i Thailand.

Beregningen er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark, Bangkok Lufthavn i Thailand og Sydney Lufthavn i Australien. Du skal være opmærksom på at der kan være forhold der gør at dit flyselskab vælger en anden rute mellem København og Sydney. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på flyvetiden. Tjek altid oplysningerne hos flyselskabet inden afrejse til Australien.Københavns Lufthavn

IATA: CPH
ICAO: EKCH
Sted: København
Land: Danmark
HjemmesideBangkok Lufthavn

IATA: BKK
ICAO: VTBS
Sted: Bangkok
Land: Thailand
HjemmesideSydney Lufthavn

IATA: SYD
ICAO: YSSY
Sted: Sydney
Land: Australien
Hjemmeside