Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-BGHvor lang tid tager det at flyve til Bulgarien fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Sofia Lufthavn(Sofia). Det tager Ca. 2 timer og 45 minutter at flyve de 1632 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Sofia Lufthavn i Bulgarien.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Burgas Lufthavn (Bourgas). Det tager Ca. 3 timer at flyve til Burgas Lufthavn og der skal flyves ca. 1803 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Bulgarien. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Bulgarien. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Bulgarien så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Bulgarien.