Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-BEHvor lang tid tager det at flyve til Belgien fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Antwerpen Internationale Lufthavn(Antwerpen). Det tager Ca. 1 time og 40 minutter at flyve de 732 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Antwerpen Lufthavn i Belgien.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Bruxelles South Charleroi Lufthavn (Bruxelles). Det tager Ca. 1 time og 40 minutter at flyve til Bruxelles South Charleroi Lufthavn og der skal flyves ca. 791 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Belgien. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Belgien. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Belgien så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Belgien.