Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-BA

Flyvetid fra Københavns Lufthavn i Danmark til Bosnien Herzegovina (BA)Hvor lang tid tager det at flyve til Bosnien Herzegovina fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Sarajevo Internationale Lufthavn(Sarajevo). Det tager Ca. 2 timer og 25 minutter at flyve de 1372 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Sarajevo Lufthavn i Bosnien Herzegovina.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Sarajevo Internationale Lufthavn (Sarajevo). Det tager Ca. 2 timer og 25 minutter at flyve til Sarajevo Lufthavn og der skal flyves ca. 1372 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Bosnien Herzegovina. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Bosnien Herzegovina. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Bosnien-Hercegovina så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Bosnien-Hercegovina.