Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-AE

Hvor lang tid tager det at flyve til Forenede Arabiske Emirater fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Dubai Internationale Lufthavn(Dubai). Det tager Ca. 6 timer og 35 minutter at flyve de 4819 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Dubai Lufthavn i Forenede Arabiske Emirater.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Abu Dhabi Internationale Lufthavn (Abu Dhabi). Det tager Ca. 6 timer og 45 minutter at flyve til Abu Dhabi Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 4854 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Forenede Arabiske Emirater. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Forenede Arabiske Emirater. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Forenede Arabiske Emirater så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Forenede Arabiske Emirater.