Forsiden » Stockholm-Bromma Lufthavn » Flyvetid BMA-GR

Flyvetid fra Stockholm-Bromma Lufthavn i Sverige til Grækenland (GR)Hvor lang tid tager det at flyve til Grækenland fra Stockholm-Bromma Lufthavn i Sverige?
Den lufthavn der ligger tættest på Stockholm-Bromma Lufthavn (Stockholm) er Mikonos Lufthavn(Mikonos). Det tager Ca. 3 timer og 50 minutter at flyve de 2494 kilometer mellem Stockholm-Bromma Lufthavn i Sverige og Mikonos Lufthavn i Grækenland.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Stockholm-Bromma Lufthavn er Mikonos Lufthavn (Mikonos). Det tager Ca. 3 timer og 50 minutter at flyve til Mikonos Lufthavn og der skal flyves ca. 2494 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Stockholm-Bromma Lufthavn i Sverige og Grækenland. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Stockholm og Grækenland. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.