Flyvetid fra Bangkok Lufthavn i Thailand til Qatar (QA)Hvor lang tid tager det at flyve til Qatar fra Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn i Thailand?
Den lufthavn der ligger tættest på Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn (Bangkok) er Doha Hamad Internationale Lufthavn(Doha). Det tager Ca. 6 timer og 55 minutter at flyve de 5279 kilometer mellem Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn i Thailand og Doha Hamad Internationale Lufthavn i Qatar.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn er Doha Hamad Internationale Lufthavn (Doha). Det tager Ca. 6 timer og 55 minutter at flyve til Doha Hamad Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 5279 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Bangkok Lufthavn i Thailand og Qatar. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Bangkok og Qatar. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.