Forsiden » Stockholm Arlanda Lufthavn » Flyvetid ARN-SEHvor lang tid tager det at flyve til Sverige fra Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige?
Den lufthavn der ligger tættest på Stockholm Arlanda Lufthavn (Stockholm) er Stockholm-Bromma Lufthavn(Stockholm). Det tager Ca. og 45 minutter at flyve de 33 kilometer mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Stockholm-Bromma Lufthavn i Sverige.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Stockholm Arlanda Lufthavn er Kiruna Lufthavn (Kiruna). Det tager Ca. 1 time og 50 minutter at flyve til Kiruna Lufthavn og der skal flyves ca. 917 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Sverige. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Stockholm og Sverige. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.