Forsiden » Stockholm Arlanda Lufthavn » Flyvetid ARN-RUHvor lang tid tager det at flyve til Rusland fra Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige?
Den lufthavn der ligger tættest på Stockholm Arlanda Lufthavn (Stockholm) er Sheremetyevo Internationale Lufthavn(Moskva). Det tager Ca. 2 timer og 15 minutter at flyve de 1219 kilometer mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Sheremetyevo Internationale Lufthavn i Rusland.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Stockholm Arlanda Lufthavn er Domodedovo Internationale Lufthavn (Moskva). Det tager Ca. 2 timer og 20 minutter at flyve til Domodedovo Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 1276 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Rusland. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Stockholm og Rusland. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.