Forsiden » Stockholm Arlanda Lufthavn » Flyvetid ARN-ITHvor lang tid tager det at flyve til Italien fra Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige?
Den lufthavn der ligger tættest på Stockholm Arlanda Lufthavn (Stockholm) er Marco Polo Lufthavn(Venedig). Det tager Ca. 2 timer og 45 minutter at flyve de 1616 kilometer mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Venedig Marco Polo Lufthavn i Italien.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Stockholm Arlanda Lufthavn er Catania Fontanarossa Lufthavn (Catania). Det tager Ca. 3 timer og 50 minutter at flyve til Catania Lufthavn og der skal flyves ca. 2475 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Italien. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Stockholm og Italien. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.