Forsiden » Stockholm Arlanda Lufthavn » Flyvetid ARN-ISHvor lang tid tager det at flyve til Island fra Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige?
Den lufthavn der ligger tættest på Stockholm Arlanda Lufthavn (Stockholm) er Reykjavík Lufthavn(Reykjavik). Det tager Ca. 3 timer og 20 minutter at flyve de 2109 kilometer mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Reykjavík Lufthavn i Island.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Stockholm Arlanda Lufthavn er Keflavik Internationale Lufthavn (Reykjavik). Det tager Ca. 3 timer og 20 minutter at flyve til Keflavik Reykjavik Lufthavn og der skal flyves ca. 2144 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Island. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Stockholm og Island. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.