Forsiden » Stockholm Arlanda Lufthavn » Flyvetid ARN-HRHvor lang tid tager det at flyve til Kroatien fra Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige?
Den lufthavn der ligger tættest på Stockholm Arlanda Lufthavn (Stockholm) er Zagreb Internationale Lufthavn(Zagreb). Det tager Ca. 2 timer og 40 minutter at flyve de 1552 kilometer mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Zagreb Lufthavn i Kroatien.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Stockholm Arlanda Lufthavn er Dubrovnik Lufthavn (Dubrovnik). Det tager Ca. 3 timer og 5 minutter at flyve til Dubrovnik Lufthavn og der skal flyves ca. 1900 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Kroatien. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Stockholm og Kroatien. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.