Forsiden » Stockholm Arlanda Lufthavn » Flyvetid ARN-GRHvor lang tid tager det at flyve til Grækenland fra Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige?
Den lufthavn der ligger tættest på Stockholm Arlanda Lufthavn (Stockholm) er Thessaloniki Lufthavn(Thessaloniki). Det tager Ca. 3 timer og 25 minutter at flyve de 2156 kilometer mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Thessaloniki Lufthavn i Grækenland.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Stockholm Arlanda Lufthavn er Sitia Public Lufthavn (Sitia). Det tager Ca. 4 timer og 10 minutter at flyve til Sitia Public Lufthavn og der skal flyves ca. 2781 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Grækenland. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Stockholm og Grækenland. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.