Forsiden » Stockholm Arlanda Lufthavn » Flyvetid ARN-FR

Flyvetid fra Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige til Frankrig (FR)Hvor lang tid tager det at flyve til Frankrig fra Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige?
Den lufthavn der ligger tættest på Stockholm Arlanda Lufthavn (Stockholm) er Lille Lufthavn(Lesquin). Det tager Ca. 2 timer og 25 minutter at flyve de 1375 kilometer mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Lille Lufthavn i Frankrig.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Stockholm Arlanda Lufthavn er Biarritz Parme Lufthavn (Biarritz). Det tager Ca. 3 timer og 30 minutter at flyve til Biarritz Parme Lufthavn og der skal flyves ca. 2228 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Frankrig. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Stockholm og Frankrig. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.