Forsiden » Stockholm Arlanda Lufthavn » Flyvetid ARN-FRHvor lang tid tager det at flyve til Frankrig fra Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige?
Den lufthavn der ligger tættest på Stockholm Arlanda Lufthavn (Stockholm) er Charles De Gaulle Lufthavn(Paris). Det tager Ca. 2 timer og 40 minutter at flyve de 1540 kilometer mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Charles De Gaulle Lufthavn i Frankrig.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Stockholm Arlanda Lufthavn er Poretta Lufthavn (Bastia). Det tager Ca. 3 timer og 10 minutter at flyve til Poretta Lufthavn og der skal flyves ca. 1987 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Frankrig. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Stockholm og Frankrig. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.