Forsiden » Stockholm Arlanda Lufthavn » Flyvetid ARN-CYHvor lang tid tager det at flyve til Cypern fra Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige?
Den lufthavn der ligger tættest på Stockholm Arlanda Lufthavn (Stockholm) er Paphos Internationale Lufthavn(Paphos). Det tager Ca. 4 timer og 25 minutter at flyve de 2968 kilometer mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Paphos Lufthavn i Cypern.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Stockholm Arlanda Lufthavn er Larnaca Internationale Lufthavn (Larnaca). Det tager Ca. 4 timer og 25 minutter at flyve til Larnaca Lufthavn og der skal flyves ca. 2981 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Cypern. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Stockholm og Cypern. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.