Forsiden » Stockholm Arlanda Lufthavn » Flyvetid ARN-CNHvor lang tid tager det at flyve til Kina fra Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige?
Den lufthavn der ligger tættest på Stockholm Arlanda Lufthavn (Stockholm) er Beijing Capital Internationale Lufthavn(Beijing). Det tager Ca. 9 timer at flyve de 6692 kilometer mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Beijing Lufthavn i Kina.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Stockholm Arlanda Lufthavn er Shanghai Pudong Internationale Lufthavn (Shanghai). Det tager Ca. 10 timer og 25 minutter at flyve til Shanghai Lufthavn og der skal flyves ca. 7780 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Kina. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Stockholm og Kina. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.