Forsiden » Stockholm Arlanda Lufthavn » Flyvetid ARN-CAHvor lang tid tager det at flyve til Canada fra Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige?
Den lufthavn der ligger tættest på Stockholm Arlanda Lufthavn (Stockholm) er Halifax Stanfield Internationale Lufthavn(Halifax, NS). Det tager Ca. 7 timer og 25 minutter at flyve de 5396 kilometer mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Halifax Lufthavn i Canada.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Stockholm Arlanda Lufthavn er Vancouver Internationale Lufthavn (Richmond, BC). Det tager Ca. 9 timer og 55 minutter at flyve til Vancouver Lufthavn og der skal flyves ca. 7412 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Canada. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Stockholm og Canada. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.