Forsiden » Stockholm Arlanda Lufthavn » Flyvetid ARN-BRHvor lang tid tager det at flyve til Brasilien fra Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige?
Den lufthavn der ligger tættest på Stockholm Arlanda Lufthavn (Stockholm) er Rio de Janeiro–Galeão Internationale Lufthavn(Rio De Janeiro). Det tager Ca. 14 timer at flyve de 10709 kilometer mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Rio de Janeiro–Galeão Internationale Lufthavn i Brasilien.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Stockholm Arlanda Lufthavn er Salgado Filho Internationale Lufthavn (Porto Alegre). Det tager Ca. 15 timer og 20 minutter at flyve til Salgado Filho Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 11784 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Brasilien. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Stockholm og Brasilien. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.