Forsiden » Stockholm Arlanda Lufthavn » Flyvetid ARN-AUHvor lang tid tager det at flyve til Australien fra Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige?
Den lufthavn der ligger tættest på Stockholm Arlanda Lufthavn (Stockholm) er Perth Internationale Lufthavn(Perth). Det tager Ca. 17 timer og 25 minutter at flyve de 13466 kilometer mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Perth Lufthavn i Australien.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Stockholm Arlanda Lufthavn er Hobart Internationale Lufthavn (Hobart). Det tager Ca. 20 timer og 50 minutter at flyve til Hobart Lufthavn og der skal flyves ca. 16164 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Australien. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Stockholm og Australien. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.