Forsiden » Stockholm Arlanda Lufthavn » Flyvetid ARN-AEHvor lang tid tager det at flyve til Forenede Arabiske Emirater fra Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige?
Den lufthavn der ligger tættest på Stockholm Arlanda Lufthavn (Stockholm) er Dubai Internationale Lufthavn(Dubai). Det tager Ca. 6 timer og 45 minutter at flyve de 4785 kilometer mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Dubai Lufthavn i Forenede Arabiske Emirater.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Stockholm Arlanda Lufthavn er Abu Dhabi Internationale Lufthavn (Abu Dhabi). Det tager Ca. 6 timer og 45 minutter at flyve til Abu Dhabi Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 4833 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Stockholm Arlanda Lufthavn i Sverige og Forenede Arabiske Emirater. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Stockholm og Forenede Arabiske Emirater. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.