Flyvetid fra Ängelholm–Helsingborg Lufthavn i Sverige til Ungarn (HU)Hvor lang tid tager det at flyve til Ungarn fra Ängelholm–Helsingborg Lufthavn i Sverige?
Den lufthavn der ligger tættest på Ängelholm–Helsingborg Lufthavn (Ängelholm) er Budapest Ferihegy Lufthavn(Budapest). Det tager Ca. 2 timer og 5 minutter at flyve de 1077 kilometer mellem Ängelholm–Helsingborg Lufthavn i Sverige og Budapest Lufthavn i Ungarn.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Ängelholm–Helsingborg Lufthavn er Budapest Ferihegy Lufthavn (Budapest). Det tager Ca. 2 timer og 5 minutter at flyve til Budapest Lufthavn og der skal flyves ca. 1077 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Ängelholm–Helsingborg Lufthavn i Sverige og Ungarn. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Ängelholm og Ungarn. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.