Forsiden » Aalborg Lufthavn » Flyvetid AAL-KW

Flyvetid fra Aalborg Lufthavn i Danmark til Kuwait (KW)Hvor lang tid tager det at flyve til Kuwait fra Aalborg Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Aalborg Lufthavn (Aalborg) er Kuwait Internationale Lufthavn(Kuwait City). Det tager Ca. 5 timer og 45 minutter at flyve de 4276 kilometer mellem Aalborg Lufthavn i Danmark og Kuwait Internationale Lufthavn i Kuwait.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Aalborg Lufthavn er Kuwait Internationale Lufthavn (Kuwait City). Det tager Ca. 5 timer og 45 minutter at flyve til Kuwait Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 4276 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Aalborg Lufthavn i Danmark og Kuwait. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Aalborg og Kuwait. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.